Nga nesër deri të premten, regjim i posaçëm i komunikacionit në Shkup

Për shkak të vizitës zyrtare të Kryetares së Këshillit Nacional të Parlamentit Federal të Konfederatës Zvicerane, Irene Kelin, në Republikën e Maqedonisë së Veriut, Departamenti për Siguri në Komunikacionin Rrugor në SVR Shkup, nesër, pasnesër dhe të premten do të marrë masa për regjim të veçantë të komunikacionit në rrugët e zonës më të gjerë qendrore të qytetit të Shkupit.

Ministria e Punëve të Brendshme, apelon tek të gjithë qytetarët që t’u binden urdhrave të punonjësve të uniformuar të policisë për të garantuar qarkullim të sigurt dhe të qetë.

Lexo gjithashtu
Total
0
Share