Kontakt

Televizioni Kombëtar Klan Macedonia – Emisione politike, sociale, kulturore, spektakle, filma, telenovela, seriale, dokumentarë, 3 edicione informative në programin ditor dhe shumë evenimente, vetëm nën logon e KLAN MACEDONIA.

Na kontaktoni:

Departamenti i Informacionit: [email protected]
Departamenti i web/rrjetet sociale: [email protected]
WhatsApp / Viber / Cel : +38975 347 109

TELEVIZIONI KOMBËTAR KLAN MACEDONIA

Rruga: Saraj Rr. 1723, Nr. 8 Shkup, Maqedoni e Veriut
Tel: +38975 347 109
Email: [email protected]