Mexhiti: ISHSH do të bëjë inspektim të jashtëzakonshëm për vdekjen e 24-vjeçarit nga temperatura e lartë

Ministri i Shëndetësisë, Fatmir Mexhiti, në lidhje me rastin e një djali 24-vjeçar të ndjerë në Spitalin Klinik të Manastirit, ka iniciuar Inspektoratin Shtetëror Sanitar Shëndetësor që të bëjë inspektim të jashtëzakonshëm në institucion.

Pas konstatimit të gjendjes faktike dhe hartimit të raportit nga ISHSSH, opinioni publik do të informohet në kohë.

Ndryshe një i ri 24-vjeçar pas temperaturës së lartë shtatë ditëshe në spitalin e Manastirit ka ndërruar jetë, këtë e konfirmoi edhe drejtoresha e spitalit. /KlanMacedonia/

Lexo gjithashtu
Total
0
Share