VMRO-DPMNE: Interpelancë për punën e Kryetares për Çështje të Zgjedhjeve dhe Emërimeve

Grupi parlamentar i VMRO DPMNE-së ka ngritur interpelancë për kryetaren e komisionit për zgjedhje dhe emërime, Marija Georgievska, pasi i ka dorëzuar Kuvendit propozim për zgjedhje të gjykatësve kushtetues pa përfunduar seanca.

“Deputetja Marija Georgievska edhe në propozimin për zgjedhje të gjykatësve të Gjykatës Kushtetuese që i dorëzoi kryetarit të Kuvendit thekso se diskutimi për këtë pikë është i hapur dhe debati ende ska përfunduar, me çka vërtetohet se ky propozim është i paplotë dhe në kundërshtim me rregulloren”, thuhet në tekstin e interpelancës.

Sipas opozitës maqedonase, me këtë kryetarja e komisionit ka krijuar precedent. /KlanMacedonia/

Lexo gjithashtu
Total
0
Share