VMRO-DPMNE dhe LSDM përplasen për lijën e majmunëve

Pas akuzave nga ana e VMRO-DPMNE-së për papërgjegjësi në menaxhimin e rrezikut nga lija e majmunave, janë përgjigjur nga partia në pushtet LSDM.

”I kemi dëgjuar akuzat nga ana e kolegës nga VMRO-DPMNE, së pari tregojnë mosnjohje të politikës së shëndetsisë në vend dhe si e dyta tregojnë se nuk dinë të respektojnë profesionistët si ajo e sëmundjeve infektive. E dini se çka kanë bërë në kohën e pandemise dhe po vazhdojnë për fat të keq edhe tani, atëher kur propozuam te këtë vaksinim te detyrueshem të gjithve qe janë pjesmarës në rrezikimin e qytetareve tani është e njejta që të bëhet testimi i pacientit që dyshohet të ketë simptoma të keti lloj virusi, për fat të mirë rezultoi negativ pra pacienti nuk ka simptoma te virusit se majmunëve por VMRO po tenton të bëj panikë ne opionion dhe te plasoje informacione te rrejshme” – deklaron Nenad Kociq , deputet i LSDM. /KlanMacedonia/

Lexo gjithashtu
Total
0
Share