Transparenti provokues “Kosova është Serbi” – Ende nuk dihet a do të vazhdojë ndeshja mes Rumanisë dhe Kosovës

Në zhveshtore po diskutohet në mes kombëtares së Kosovës, asaj rumune dhe gjyqtarit nëse ndeshja do të vazhdojë apo jo.

Tifozët rumunë e mbajtën mbi tre minuta banerin ku thuhej “Kosova është Serbi”. Pas kësaj, gjyqtari kryesor i çoi lojtarët në zhveshtore.

Në mimnutën e 20-të, tifozët rumunë e kanë shpalosur transparentin “Kosova është Serbi”. Ndeshja është ndërprerë për disa minuta dhe nuk dihet nëse ndeshja do të rinis.

Lexo gjithashtu
Total
0
Share