Sot vazhdon protesta para Kuvendit

Sot vazhdon protesta para Kuvendit në ora 12.

Organizatorët kanë bërë thirrje, që të dalin qytetarët në protestë kundër bullgarizmit të Maqedonisë, kunër përdorimit të fusnotës për gjuhën maqedonase si dhe kundër rishqyrtimit të librave shkollorë nën diktim të Bullgarisë.

Lexo gjithashtu
Total
0
Share