S’ka më algoritëm! Facebook bën ndryshimin e madh

Facebook po bën një ndryshim gjigand që vjen si pasojë e një kërkese të shpeshtë të përdoruesve prej vitesh.

Më në fund, rrjeti social lejon të shihen vetëm postimet e miqve dhe faqeve që të interestojnë me një opsion të ri Feeds.

Shumë njerëz janë ankuar për News Feed kryesor sepse shihnin vetëm postime për të cilat nuk ishin të interesuar. Tashmë, me versionin e ri të Feed, mund të shihen postimet më të fundit të miqve, faqeve apo grupeve.

Mund të përzgjidhen të treja kategoritë ose vetëm ato që përbëjnë interes për përdoruesin. Përditësimi lejon edhe krijimin e një liste me të preferuar, kështu që përdoruesi mund të shohë vetëm postimet e njerëzve që dëshiron.

Reklamat do të vazhdojnë të jenë të dukshme. Opsioni i mëparshëm i Feed do të quhet Home./tvklan.al

Lexo gjithashtu
Total
0
Share