“Shqiptaria, Miti dhe Filozofia” Flet autori i librit, Rizvan Sulejmani

Libri ”Shqiptaria, miti dhe filozofia” shtjellon temën e formimit të idesë kombëtare shqiptare nga perspektiva historike, antropologjike, marrëdhënieve ndërkombëtare dhe sociologjike. Diskutimi gjatë promovimit të këtij libri është bërë nga njerëz me peshë dhe të sferës.

”Pozitën që kemi ndërtuar dhe në racion rëfimin e ndërtimin e kombit shqiptar si arratisje nga lindja bazuar në mitin e Gjergj Kastriot Skenderbeut ishte një ide briliante e romantistëve tonë, ku mund të gjejsh një nyje më të mirë lidhëse të një populli që ka një etni të përbashkët por historia i ndau që të jenë tre religjioz prej një trungu monoteist” – tha Rizvan Sulejmani, autor i librit. /KlanMacedonia/

Lexo gjithashtu
Total
0
Share