Shkup, për 24 orë gjobiten 165 shoferë

Ministria për Punë të Brendshme (MPB) njofton se gjatë ditës së djeshme në territorin e Shkupit janë regjistruar gjithsejtë 165 shkelje të rregullave të trafikut. Prej tyre 74 për tejkalim të shpejtësisë, 8 për ngasje të makinës pa patentë shoferi, 20 për ngasje të makinës në gjendje të dehur.

Sipas njoftimit të MPB-së janë shqiptuar dhe 12 gjoba për kalim në të kuqe në semaforë, 3 për makina të paregjistruara si dhe 3 gjoba iu shqiptuan motoçiklistëve.

Lexo gjithashtu
Total
0
Share