Shkolla fillore nga Sfillarja e poshtme, fituese e turneut në futboll të vogël të organizuar nga komuna e Sarajit

Shkolla fillore e Sfillares është fituese e turneut në futboll të vogël në komunën e Sarajit.

Ja postimi i plotë:

FITUES TE VENDIT TE 1-re. KAMPION TE LIGES SHKOLLORE NE FUTBOLL NE KUADER TE KOMUNES SARAJ

Ju lumt per lojen, mundin dhe disciplinen e larte sportive qe treguat ne gjitha ndeshjet. Faleminderim per te gjithe nxenesit dhe arsimtaret e arsimit fizik Artan Jetishi dhe Ersan Latifi.
Faleminderim per Komunen e Sarajit dhe Fondacionin ALBIZ per organizimin

Sot shkolla jone eshte KRENARE me ju.

Lexo gjithashtu
Total
0
Share