Sanksionohen 36 vozitës nën ndikimin e alkoolit në zonën e SPB Tetovë

Gjatë natës së mbrëmshme në periudhën nga ora 01.00 deri në orën 05.00 në territorin e SPB Tetovë është kryer kontroll i intensifikuar aksioni për sanksionimin e drejtuesve të mjeteve të cilët drejtojnë automjet nën efektin e alkoolit. Gjatë kontrollit janë konstatuar dhe sanksionuar ligjërisht 36 drejtues mjetesh. Gjatë kontrollit janë sanksionuar edhe 6 lloje të tjera kundërvajtjesh.

Aksionet e intensifikuara të kontrolleve vazhdojnë edhe në ditët në vijim. SPB Tetovë me apel që drejtuesit e mjeteve të mos drejtojnë automjetin nën ndikimin e alkoolit dhe të rrezikojnë sigurinë e tyre dhe të pjesmarësve të tjerë të trafikut.

Lexo gjithashtu
Total
0
Share