Samiti i BE-së, a ishte “viktimë” e vetos bullgare edhe Shqipëria? (VIDEO)

Në edicionin e lajmeve në Klan M, profesori Milazim Krasniqi tha se:

‘Padyshim që qëndrimi i Tiranës është shumë gjeneroz është shumë solidar dhe kjo mbase Shqiperia po luan një far roli te cuditshem per mentalitetin ballkanik te një shteti me konstruktivitet të lartë i keni parasysh raportet e mira që ka me Serbinë dhe me gjithë atë rrezatim që përpiqet ta bëj në kuader të Ballkanit ky lloj solidariteti me Maqedonine e Veriut njëfarë mënyre mund të thuhet se mund ta dëmtojë pak Shqiperinë në plan afat shkurtë por në plan afatgjatë e krijon një imazh më të mirë për Shqiperinë, dhe në këtë aspekt edhe rolit konstruktiv që kanë shqiptarët në rajon edhe me Maqedoninë e Veriut. Kjo ceshtje me shumë është edhe teknike të ecë përpara Shqipëria dhe RMV-ja, kshtu që do të mbetet një përvojë e mirë e bashkepunimit ndermjet dy shteteve fqinjë” – tha Milazim Krasniqi. /KlanMacedonia/

Lexo gjithashtu
Total
0
Share