Rritet çmimi i benzinës

Komisioni Rregullator i Energjetikës dhe i Shërbimeve të Ujit i Republikës së Maqedonisë së Veriut solli vendimin, me të cilin bëhet rritja e çmimeve të shitjes me pakicë të derivateve të naftës, mesatarisht 0,44% në raport me vendimin e datës 27.10.2022.

Çmimi i shitjes me pakicë i benzinës EUROSUPER BS-98 rritet për 2,00 den/l.

Nga data 29.10.2022, ora 00:01 çmimet maksimale të derivateve të naftës do të jenë:

Benzinë motori EUROSUPER BS – 95 90,00 (denarë/litër)

Benzinë motori EUROSUPER BS – 98 92,50 (denarë/litër)

Naftë motori EURODIZEL BS (D-E V) 100,50 (denarë/litër)

Vaj për Djegie Ekstra i Lehtë 1 (EL-1) 97,00 (denarë/litër)

Mazut М-1 SU 49,483 (denarë/kilogram)

Theksojmë se këto janë çmimet maksimale të derivateve të naftës nga ora 00:01 e datës 29.10.2022. Tregtarët me shumicë dhe pakicë me derivate të naftës dhe lëndë djegëse për transport, mund t’i formulojnë çmimet e derivateve të ndryshme të naftës dhe lëndëve djegëse për transport edhe më të ulëta se çmimet më të larta që janë përcaktuar

Lexo gjithashtu
Total
0
Share