Rama për Bujar Osmanin: Do isha shumë i lumtur sikur ta kishim në Qeverinë e Shqipërisë (VIDEO)

Edi Rama në konferencën e sotme për shtyp tha se do të ishte shumë i lumtur nëse Qeveria shqiptare do të kishte në dispozicion një person si Bujar Osmani.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

“Person që do isha shumë i lumtur sikur ta kishim në dispozicion në qeverinë e Shqipërisë, Bujar Osmanin, super, super. Bujari ka qenë personi që ka udhëhequr procesin nga ana e Maqedonisë së Veriut dhe super. Unë thjesht kam ndihmuar aq sa kam mundur”, tha Rama.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 1180x200

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250
Lexo gjithashtu
Total
0
Share