Prerje e paligjshme e druve për ngrohje, arrestohen 4 persona

Katër persona janë ndaluar gjatë kontrollit të djeshëm për parandalimin dhe zbulimin e personave që kryejnë prerje dhe transport të paligjshëm të druve për ngrohje të kryer nga SPB Manastir. Gjatë kontrollit u gjetën 17 metër kub dru zjarri.

Gjithashtu në Krushevë, zyrtarët policorë kanë konstatuar automjetin e pasagjerëve – furgon “Zastava” pa regjistrim i drejtuar nga S.S. (61) nga Krusheva. Siç informoi sot MPB-ja, gjatë kontrollit në automjet janë gjetur rreth katër metër kub dru zjarri pa dokumentacion. Automjeti dhe pemët janë konfiskuar dhe i janë dorëzuar policisë pyjore të Krushevës.

Po ashtu edhe rasti tjetër në fshatin Krapa, komuna Makedonski Brod, në vendin e quajtur “Barbaras”, V.C.(32) nga Shkupi, G. T.(20) nga fshati Ropotovë Prilep dhe M.R.(23) nga Prilepi u kapën duke vjedhur dru, personave iu është marrë një sharrë motorike dhe rreth katër metër kub dru për ngrohje të prerë në mënyrë të paligjshme.

Pas dokumentimit të plotë te rasteve, ndaj personave në fjalë do të ngritët padi përkatëse.

Lexo gjithashtu
Total
0
Share