Policia kontrolle në disa këmbimore në Çarshinë e Vjetër të Shkupit afër zonës së Bit Pazarit

Gjatë ditës së djeshme, zyrtarë policorë nga Njësia për Krime Ekonomike dhe Kompjuterike në SPB Shkup, në koordinim me inspektorët nga Inspektorati Shtetëror i Tregut, kanë kryer kontrolle në pesë këmbimore në Çarshinë e Vjetër të Shkupit në zonën e Bit Pazarit.

Nga MPB thonë se gjatë kontrollit është konstatuar se dy këmbimore nuk posedojnë dokumentacion për person juridik të regjistruar, as leje për këmbim nga Banka Popullore e Republikës së Maqedonisë së Veriut.

“Inspektorati Shtetëror i Tregut do të përgatisë një raport përkatës ndaj pronarëve të dy këmbimoreve”, thonë nga MPB.

Lexo gjithashtu
Total
0
Share