MPB: Sanksionohen 91 shoferë për drejtimin e automjetit nën ndikimin e alkoolit

Ministria për Punë të Brendshme njoftonë se gjatë mbrëmjes së kaluar (16/17.07.2022) në periudhën nga ora 23:00 deri më ora 05:00 është realizuar kontrollim i intensifikuar aksional për sanksionimin e shoferëve të cilët drejtojnë automjetet e tyre nën ndikimin e alkoolit në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut. Gjatë këtij kontrolli janë sanksionuar 91 shoferë, prej të cilëve më së shumti 53 në territorine SPB Manastir,8 në territorin e SPB Veles…
Kontrollimet e përforcuara në trafik do të vazhdojnë edhe në ditët në vijim.
Nga MPB apelojnë deri te të gjithë pjesëmarrësit në komunikacion t’u përmbahen rregullave dhe rregulloreve në trafik me qëllim të rritjes së sigurisë në rrugë.

Lexo gjithashtu
Total
0
Share