Për të humbur peshë, mjafton vetëm ujë me limon

Palestra dhe dieta janë dy ndër mënyrat kryesore që praktikohen për të humbur peshë.

Por, ekzistojnë edhe mënyra të tjera që mund të aplikohen pa dëmtuar shëndetin.

Një prej tyre është edhe konsumimi i ujit me limon.

Shumë dietologë e këshillojnë si mënyrë efikase për të humbur peshë. Por, cili është efekti?

Limoni është i pasur me fibrën pektine. Kjo lëndë ka aftësinë për të reduktuar oreksin.

Në këtë mënyrë, jo vetëm që nuk do të shtoni, por ky preparat do ju ndihmojë të humbisni peshë.

Lexo gjithashtu
Total
0
Share