Për shkak të protestës së sindikatave, nesër do të ketë regjim të posaçëm në Shkup

MPB njofton se nesër (28.09.2023) e enjte nga ora 09:00 për shkak të protestës të organizuar nga sindikatat, do të ketë regjim të komunikacioni në rrethinën e qytetit të Shkupit.

Protesta do të zhvillohet në rrugët “Mirçe Acev”-LSM, rruga “Filipi i Dytë i Maqedonisë” në të djathtë nga rruga “Dimitrie Çupovski” para Ministrisë së Drejtësisë, në të djathtë nga sheshi “VMRO” dhe në të majtë nga rruga “Ilinden” para Qeverisë së Maqedonisë së Veriut.

Për shkak të këtyre shkaqeve policia rrugore do të merr masa për regjim të posaçëm në rrethinën e qendrës së Qytetit të Shkupit.

Lexo gjithashtu
Total
0
Share