Pehçevski: Me vendim të qeverisë janë ndërprerë shtatë koncesione në Malin Sharr

Në emisionin Klan Debat, përfaqësuesi i OJQ-së Eko Sfest, Davor Pehçevski tha se qeveria me vendimin e fundit ka ndërpre koncesionet në Malin Sharr nga dëmi që mund të shkaktohej.

”Lajmi fundit nga qeveria ishte se janë ndërpre shtatë koncesione në Malin Sharr të cilat nuk ishin filluar me ndërtim, me qëllimin që të ndalet dëmi që mund të shkaktohej, kjo është një gjë pozitive e cila duhet të përshëndetet dhe duhet e njejta të bëhet edhe në Mavrovë që ta ruajmë dhe ta kthejmë ashtu siç ishte” – deklaroi Pehçevski. /KlanMacedonia/

 

Lexo gjithashtu
Total
0
Share