Në vendkalimet kufitare Tabanovc dhe Bogorodicë pritet deri në 30 minuta

Për shkak të frekuencës së shtuar të automjeteve, koha e pritjes për hyrje në Maqedoni në GP Tabanovc është rreth 20-30 minuta. Në pikën kufitare Bogorodica per dalje rreth 15-30 minuta. Në vendkalimet tjera kufitare, nga ana e Maqedonisë, nuk ka më ndalime për hyrje dhe dalje nga vendi, njofton AMSM, përcjell IndeksOnline.

Qarkullimi në rrugët shtetërore po zhvillohet pa probleme, e vende vende kemi rrugë me  lagështirë.

Intensiteti i trafikut në rrugët rrugore jashtë zonave urbane është rritur.

Lexo gjithashtu
Total
0
Share