Në 24 orët e fundit 96 qytetarë të infektuar me Kovid

Gjatë 24 orëve të fundit janë kryer 729 teste dhe janë regjistruar 96 raste të reja me COVID-19:
• Shkup – 55
• Manastir – 10
• Kumanovë – 8
• Tetovë – 6
• Prilep – 4
• Kavadar, Veles, Ohër, Shtip dhe Kriva Pallankë – nga 2
• Negotinë , Radovish dhe Bogdanci – nga 1
Nga numri i përgjithshëm i rasteve pozitive (96), janë regjistruar 19 riinfeksione.
Janë regjistruar 37 pacientë të shëruar nga:
• Shkup – 20
• Kumanovë dhe Kavadar – nga 4
• Veles – 3
• Shtip dhe Negotinë – nga 2
• Manastir dhe Berovë – nga 1
Gjatë 24 orëve të kaluara është regjistruar një humbje jete nga Prilepi (69 vjeç), i cili ka humbur jetën në kushte spitalore. Sipas Regjistrit të personave të vdekur me diagnozë COVID-19 nga Termini im, janë regjistruar dy humbje jete nga Shkupi (81 vjeç dhe 91 vjeç ), të dy personat kanë humbur jetën në shtëpi.
Janë kryer 729 teste: ISHP-107, QSHP Shkup-69, QSHP Manastir-32, QSHP Prilep-11, QSHP Tetovë-10, QSHP Kumanovë-24, Klinika për Sëmundje Infektive dhe Gjendje Febrile-0, Mjekësi Ligjore-0, Spitali Laboratorik Kozle-0, KU Pulmologji me Alergologji-0, Instituti i Mikrobiologjisë-59, Zhan Mitrev (Filipi i II-të)-7, Avicena-15, Biotek 16, Sistina-5, Laboratoria Laor-1, Sinlab-3, Remedika- 5 , Plodnost-2, Genea-0, Nikob Lab-16, VFV Medikal-3, Eli Medika Plus-4, Royal Medika-0, Spektra -MM-2, Rapid Lab-1, Zhan Mitrev Strumicë -0, Nova Lab Diagnostika –0, Ramus-0, ISHP dhe IPSH (test i shpejtë) – gjithsej 337.
Deri më tani në vend janë kryer gjithsej 2.168.157 testime për COVID-19. Numri i përgjithshëm i personave të diagnostikuar me COVID-19 në vendin tonë që nga fillimi i pandemisë është 342.775, numri i të shëruarve është 332.806, numri i atyre që humbën jetën është 9.534 dhe numri i rasteve aktive është 435
” width=”18″ height=”18″ />
” width=”18″ height=”18″ />
” width=”18″ height=”18″ />
14
1 share
Like

Comment
Share
Lexo gjithashtu
Total
0
Share