Ndërroi jetë në moshë të re njëri ndër berberët më të njohur në Shkup, Xhevair Jakupi-Xheki

Sot në Shkup, në moshën 38 vjeçare ka ndërruar jetë njëri nga berberët më të njohur të Shkupit, Xhevair Jakupi-Xheki, pronar i studios “Xheki Young” në Q.T. Zebra.

Lajmi u bë i ditur nga familjarët, ndërsa të shumta janë reagimet në rrjete sociale, ku shkupjanët kujtojnë me mall dhe nderojnë jetën dhe veprën e Xhekit. Edhe pse i ri në moshë, berberi Xheki kishte më shumë se 25 vjet përvojë në këtë punë.

Lexo gjithashtu
Total
0
Share