Mbappe lidhet Live me televizion turk, arsyeja është tejet humane

Kylian Mbappe i befasoi shikuesit e televizionit turk në një mbledhjeje fondesh për ndihmë për tërmetin që ra në Turqi.Një tërmet në Turqi dhe Siri muajin e kaluar vrau më shumë se 45,000 njerëz dhe Mbappe është zotuar të mbështesë ata në nevojë në mes të krizës humanitare.

Dalja ne lidhje direkte e tij befasuese në mbledhjen e fondeve kishte për qëllim të tërhiqte vëmendjen për rëndësinë e kësaj nisme së parave për viktimat.

“Ajo që ndodhi është një tragjedi vërtet e madhe. Duhet të ketë qenë një tragjedi shumë e madhe për imagjinatën tonë. E kam të vështirë të vlerësoj atë që kaluan turqit. Por detyra jonë sot është e jashtëzakonshme për mua. Komuniteti botëror i futbollit do të bashkohet dhe do të mbështesë Turqinë. Në këtë aspekt, ky program është i jashtëzakonshëm për mua, jam krenar që jam pjesë e tij.

Unë do të përdor të gjitha mjetet që kam në dispozicion për të ndihmuar fëmijët. Si dikush që përpiqet të jetë gjithmonë i dobishëm, do të bëj më të mirën time edhe për Turqinë. Mendoj se gjithçka do të jetë shumë më mirë për Turqinë. Shpresoj se mund të bëjmë shumë fëmijë të qeshin përsëri”, ka thënë Mbappe.

https://twitter.com/beINSPORTS_TR/status/1630989494127042560

Lexo gjithashtu
Total
0
Share