LSDM: Qeveria ka marrë në kohë masat për tejkalimin e kirzës

LSDM thonë se përmes masave konkrete ekzekutivi po dëshmon se ka plan konkret për dalje nga kriza energjetike. Sipas Darko kaevskit nga kjo parti me masat e mirtuara ditë më pare është siguruar se nuk do të ketë mungesë të energjisë elektike.

Në kohën e krizës më të madhe ekonomike dhe energjetike Qeveria e udhëhequr nga LSDM-ja dhe Dimitar Kovaçevski po marrin masa në kohë për mbrojtjen e qytetarëve dhe kompanive është siguruar ushqim energji elektrike dhe energjensa për dimrin. Ngrohje në Shkup do të ketë gjatë gjithë sezonit të ngrohjes falë asaj që po bën Qeveria pas VMRO në qytet të Shkupit u tregua e paaft dhe u tërhoq derisa LSDM dhe Kovaçevski po marrin masa për tejkalimin e krizës energjetike VMRO dhe Mickoski janë të përkushtuar ndaj tenderëve./KlanMacedonia/

Lexo gjithashtu
Total
0
Share