Jovanov, kryetari i forumit për të drejtat e njeriut: Jemi kundër propozimit francez

Trashko Jovanov, kryetari i forumit për të drejtat e njeriut tha se nuk e pranojnë propozimin francez.

”Jemi kundër propozimit francez dhe Qeveria nuk duhet të pranojë thotë kryetari i organizatës Forumi i refugjatëve të Maqedonisë në shënimin e ditës së refugjatëve nga Pjesa e Egjeut të Maqedonisë”, tha Trashko Jovanov, kryetari i forumit për të drejtat e njeriut /KlanMacedonia/

Lexo gjithashtu
Total
0
Share