Kovid-19, në RMV regjistriohen 98 raste të reja

Gjatë 24 orëve të fundit janë kryer 775 teste dhe janë regjistruar 98 raste të reja me COVID-19:
• Shkup – 68
• Prilep – 6
• Kumanovë dhe Manastir – nga 5
• Veles dhe Resnje – nga 3
• Tetovë , Kavadar dhe Shtip – nga 2
• Kratovë dhe Berovë – nga 1
Nga numri i përgjithshëm i rasteve pozitive (98), janë regjistruar 26 riinfeksione.
Janë regjistruar 79 pacientë të shëruar nga:
• Shkup – 40
• Manastir – 10
• Kumanovë dhe Kavadar – nga 5
• Shtip dhe Negotinë – nga 3
• Prilep dhe Veles – nga 2
• Tetovë, Berovë, Ohër, Koçan, Gjevgjeli, Kriva Pallankë, Dibër, Krushevë dhe Makedonski Brod – nga 1
Gjatë 24 orëve të kaluara nuk është regjistruar asnjë humbje jete. Sipas Regjistrit të personave të vdekur me diagnozë COVID-19 nga Termini im, nuk është regjistruar asnjë humbje jete.
Janë kryer 775 teste: ISHP-80, QSHP Shkup-128, QSHP Manastir-31, QSHP Prilep-19, QSHP Tetovë-13, QSHP Kumanovë-28, Klinika për Sëmundje Infektive dhe Gjendje Febrile-0, Mjekësi Ligjore-0, Spitali Laboratorik Kozle-0, KU Pulmologji me Alergologji-0, Instituti i Mikrobiologjisë-80, Zhan Mitrev (Filipi i II-të)-12, Avicena-11, Biotek 21, Sistina-5, Laboratoria Laor-3, Sinlab -1, Remedika- 9 , Plodnost-1, Genea-3, Nikob Lab-19, VFV Medikal-1, Eli Medika Plus-6, Royal Medika-2, Spektra-MM-2, Rapid Lab-5, Zhan Mitrev Strumicë -0, Nova Lab Diagnostika –0, Ramus-4, ISHP dhe IPSH (test i shpejtë) – gjithsej– 291.
Deri tani në vend janë kryer gjithsej 2.164.476 testime për COVID-19. Numri i përgjithshëm i personave të diagnostikuar me COVID-19 në vendin tonë që nga fillimi i pandemisë është 342.413, numri i të shëruarve është 332 .229. Numri i të atyre që humbën jetën është 9.524, ndërsa numri i rasteve aktive është 660
Lexo gjithashtu
Total
0
Share