Filloi rikonstruksioni i korsisë për këmbësorë dhe biçikleta përgjatë bulevardit “Goce Delçev”

Ekipet e NP “Rrugë dhe Rrugica” me urdhër të Qytetit të Shkupit filluan rikonstruksionin e korsisë për këmbësorë dhe biçikleta përgjatë bulevardit “Goce Delçev”, në të dy anët në segmentin nga Shtëpia e Mallrave “Ura” deri në trekëndëshin te ura Goce Delçev.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

Korsia për këmbësorë dhe biçikleta po rikonstruktohet në një sipërfaqe të përgjithshme prej rreth 2.000 metra katrorë, përkatësisht 1000 metra katrorë në anën e majtë dhe 1000 metra katrorë në anën e djathtë të segmentit në fjalë.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 1180x200

Sipas planit të rikonstruksionit, momentalisht po punohet në mënjanimin e pllakave begatonit dhe asfaltit të dëmtuar, përgatitjen e bazës me tampon, në mënyrë që në fund në këtë segment të ndërtohet korsi për këmbësorë dhe biçikleta sipas të gjitha standardeve.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250
Lexo gjithashtu
Total
0
Share