Faqja e internetit të Ministrisë së Arsimit sulmohet nga hekrët grekë

Faqja e internetit të Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës në vendin tonë këtë pasdite është sulmuar nga hakerët grekë.

Kjo faqe momentalisht është jashtë funksionit dhe nuk ofron asnjë shërbim, përpos fotografisë së hakerëve grekë. Ndërsa nga institucioni në fjalë ende nuk ka asnjë reagim lidhur me sulmin në fjalë.

Lexo gjithashtu
Total
0
Share