Sindikalistët kundërshtojnë të punojnë të dielave

Sindikalistët edhe sot kanë vazhduar me protesta prej orës 10 deri në ora 13, ata kanë kundërshtuar vendimin e qeverisë të punohet të dielave.

“Pakënaqësia e punëtorëve në sektorin publik është i madh dhe për këto arsye Lidhja e Sindikatave të Maqedonisë vazhdon edhe përmes formave tjera të presionit sindikal, pakënaqësinë ta paraqes në rrugë”, kumtoi LSM. /KlanMacedonia/

Lexo gjithashtu
Total
0
Share