Disa policë të lënduar para Parlamentit

Disa nga protestuesit që protestonin kundër propozimit francez, sonte kanë rrëzuar gardhin para Kuvendit. Shumë policë kanë mbetur të lënduar nga hedhja e gjësendeve nga ana e protesutesve

Disa nga protestuesit edhe janë arrestuar.

Policia ju kundërvihet protestuesve duke i larguar nga hapsirat e Kuvendit dhe duke formuar kordon të rri informon Klan M.

Protestuesit vazhdojnë të gjuajnë me mjete e gjësende drejt policisë ku kishte edhe disa të lënduar që u nisën me autoambulancë drejt spitalit./KLanMacedonia

Lexo gjithashtu
Total
0
Share