Demokratë të Dhomës së Përfaqësuesve bëjnë thirrje për tërheqjen e Biden

Presidenti Joe Biden, është duke u përballur me presionin nga brenda partisë së tij për të braktisur fushatën e tij të rizgjedhjes, ndërsa ai përpiqet të realizojë detyrat e tij.

Biden gjithashtu morri pjesë në samitin e NATO-s dhe kërkon të përdorë takimin e 75-vjetorit të organizatës si një mënyrë për të vënë në qendër mbështetjen për Ukrainën në luftën e saj kundër Rusisë dhe për të rivendosur fushatën e tij penguese.

Ish-presidenti Donald Trump ka shprehur kënaqësi me trazirat që po rrethojnë fushatën e Bidenit dhe presionin nga partia e Biden për të dhënë dorëheqjen.

Lexo gjithashtu
Total
0
Share