Defekt në Hidrocentralin Vërben, shpërthen gypi i furnizimit

Nga SHA Elektranat e Maqedonisë së Veriut njoftojn se tubacioni i furnizimit të Hidrocentralit Vërben ka defekt  si pasojë e intensitetit të reshjeve të shiut në ditët e fundit ku ka pasur rrëshqitje të dheut dhe dëmtim të një pjese të kanalit, gjatë të cilit një pjesë e ujit derdhet jashtë Hidrocentralit. Nga SHA EMV shprehen se ekspertët tanë janë në terren dhe po merren të gjitha masat për riparimin e pjesës së dëmtuar të kanalit, e cila në pjesën e mbetur është në funksion dhe e pandërprerë çon ujërat në hidrocentralin e Vërbenit./KlanMacedonia/

 

Lexo gjithashtu
Total
0
Share