Boks: Mbahet turneu i parë ndërkombëtar “Arena Cup”

Të shtunën më 25 qershor, në palestrën e sportit “Boris Trajkovski” në Shkup , në organizim të klubit të boksit Çairi dhe me përkrahjen e  Agjencisë pë Rini dhe Sport, mbahet  edicioni i parë  Turneu Ndërkombëtar  i Boksit “Arena Cup”.  Në këtë turne të boksit do të marrin  pjesë  30 boksier nga Maqedonia e Veriut, Bullgaria, Shqipëria, Suedia, Kosova dhe Serbia

Në këtë turne do të  ketë 15  lufta  të moashave   deri në 18 vjet . “Turneu ndërkombëtar i boksit   pë kategorit  e boksierve  U-18 prtendohet  që të mbettet  tradicional  dhe me  siguri  do të kontribuon në afirmim in e këtij sporti tek të rinjët. Plani është që Arena Cup të regjistrohet në kalendarin e EUBC dhe të jetë një turne IBA për të rinjtë” deklaroi Faton Salihu.

Fillimi I turneut ndërkombëtar të boksit “Arena Cup 2022” mbahet te Palestra sportive “Boris Trajkovski” në Shkup me fillim në orën 14:00. Hyrja pë tifozët është e falas.

/KLanMacedonia/

Lexo gjithashtu
Total
0
Share