Denisa Shabani – Shpresa e karatesë në Kosovë | Emisioni Happy Day

Denisa Shabani shpresa e karatesë në Kosovë në një deklaratë ekskluzive për tv Klanamcedonia deklaroi se sukseset e saja në këtë sport kanë filluar gjashtë vite më herët nga ku më së shumti falenderuese u është trajnerëve të saj dhe prindërve.

“Unë jam Denisa Shabani, jam anëtare e klubit të Karatesë Lybeteni në Ferizaj. Poshtu, jam në shkollën e mesme të mjekësisë , kam filluar  vitin e parë. Sukseset e mija në karate  nuk kanë pas ndalur që gjashtë vite, edhe u jam shumë falënderuese trajnerave që kanë gjetur kohë për mu dhe për mbështetjen e tyre. Poashtu edhe prindërit i falënderoj shumë”, deklaroi Denisa Shabani -shpresa e karatesë në Kosovë.

Denisa është Kampione Botërore nga ku pret edhe suksese të tjera.

Lexo gjithashtu
Total
0
Share