Atletikë: Në Krajov fillon edicioni i 75-të Kampionati Ballkanik për Seniorë

Maqedonia e Veriut prezantohet me gjashtë atletë

Reprezentacioni i atletikës së Maqedonisë Veriut në katetgorinë e seniorëve më 18 dhe 19 qershor do të marrë pjesë në edicionin jubilar i 75 -ti me radhë Kampionati Ballkanik i Seniorëve që do të mbahet në Krajova të Ru,manisë ku do të marrin pjesë atletët më të mire nga t% gjitha vendet ballkanaike.

Maqedonia e Veriut në këtë kampionat ballkanik do të prezanbtohet me aktualisht gjashtë garuesit më të mire në vend deh ate katër në kategorinë e meshkujve si Dario Ivanovski (3000 dhe 5000 metra), Jovan Stojoski (100 dhe 400 metra), Andreas Trajkovski (100 metra dhe kërsim së gjati) dhe Leonid Vandeski ( 3000 stipl dhe 5000 metra). Në kategorinë e femrave marrin pjesë Drita Islami (400 metra me pengesa 0 dhe Adrijana Pop Arsova (3000 dhe 5000 metra).

Ekipi do të udhëhiqet nga Dimiotar Petrovski dhe Dejan Angelovski. /KlanMacedonia/

Lexo gjithashtu
Total
0
Share