Arrestohet një banor i Kumanovës për shkelje të rendit dhe qetësisë publike në Universitetin e Tetovës

Man’s hand is locked with the handcuffs

SPB Tetovë njofton se sot (21-shtator) në orën 11:30 pjestarët e policisë nga SPB Tetovë, e kanë privuar nga liria personin B.S. (42) na Vaksinca e Lipkovës, për arsye se paraprakishtë në Universitetin Shtetëror të Tetovës,
ka prishur rendin dhe qetësinë publike me sjellje agresive ndaj të punësuarit M.T. (36) nga Tetova.
Ai është ndaluar në Stacionin policorë në Tetovë, ku pas dokumentimit të plotë të rastit ndaj tij do të përgatitet parashtresë përkatëse sipas Ligjit për kundërvajtje kundër rendit dhe qetësisë publike.

Lexo gjithashtu
Total
0
Share