Ademi: Apel deri te të gjithë qytetarët të jenë të qetë dhe të veprojmë me maturi që të mos ta dërgojmë vendin kah Lindja dhe kah Rusia

Deputeti nga rradhët e BDI-së Arbër Ademi në konferencën e sotme për media deklaroi se kjo është alëternativa më e mirë e ofruar deri tani për RMV. Ai gjithashtu iu bërri thirje të gjithë komuniteteve në vend përfshirë edhe shqiptarët që të mos bien pre e provokimeve. Ai bërri thirje që të jemi të qetë dhe të veprojmë me maturi që të mos ta dërgojmë vendin kah Lindja dhe kah Rusia raporton KlanM.

Gjithmonë si komunitet shqiptarë kemi treguar mirkuptim me të gjitha popujt    ne si shqitarë  kemi qenë viktimë ku na është mohuar identiteti se nuk udhëheqim politikë me standarde të dyfishta nuk ështe koha të ndahemi si popuj por është koha me një debat racional ti drejtohemi opinionit se këto janë dokumentet dhe alternativa më e mirë e ofruar deri tani dhe se RMV nuk ka alternativë tjetër përpos këtij realizimi të këtij interesi strategjik dhe nuk lejoj qe populli shqiptar të bie pre e këtyre provokimeve që po ndodhin rrugëve këtyre ditëve. Unë e dij se ka qytetarë që e kundërshtojnë këtë propozim ka edhe që e përmbajnë këtë propozim  sepse dëshirojnë të hapin prespektiva të reja vetëm për ne por edhe për gjeneratat e ardhshme deklaroi Ademi.

Burrështetasit mendojnë për gjeneratat e ardhshme politikani I zakonshëm mendon për zgjedhje të ardhshme ne mendojmë për hapjen e perspektive dhe të mos biem pre në provokime që nuk I sjellin të mirë vendit dhe shoqërisë tha Ademi./KlanMacedonia/

Lexo gjithashtu
Total
0
Share