Shkup: Protesta para ambasadës ruse kundër agresionit në Ukrainë

Sot u mbajt tubimi protestues i Shoqatës së Ukrainasve në Republikën e Maqedonisë së Veriut “Lesja Ukrainka” kundër agresionit ushtarak rus kundër Ukrainës.

Protesta u organizua përreth këndit të lojërave për fëmijë prapa Sallës Universale dhe para ambasadës ruse në Shkup. /KlanMacedonia/

https://www.youtube.com/watch?v=Mykn3lZvYQ0

Lexo gjithashtu
Total
0
Share