37 qytetarë të infektuar me Covid

Gjatë 24 orëve të fundit janë kryer 649 teste dhe janë regjistruar 37 raste të reja me COVID-19:
• Shkup – 27
• Shtip – 2
• Kumanovë, Manastir, Prilep, Ohër, Strumicë, Dellçevë, Berovë dhe Kratovë – nga 1
Nga numri i përgjithshëm i rasteve pozitive (37), janë regjistruar 11 riinfeksione.
Janë regjistruar 33 pacientë të shëruar nga:
• Shkup – 25
• Prilep dhe Kavadar – nga 3
• Ohër – 2
Gjatë 24 orëve të kaluara nuk është regjistruar asnjë humbje jete. Sipas Regjistrit të personave të vdekur me diagnozë COVID-19 nga Termini im, nuk është regjistruar asnjë humbje jete.
Janë kryer 649 teste: ISHP-99, QSHP Shkup-35, QSHP Manastir-16, QSHP Prilep-7, QSHP Tetovë-3, QSHP Kumanovë-28, Klinika për Sëmundje Infektive dhe Gjendje Febrile-0, Mjekësi Ligjore-0, Spitali Laboratorik Kozle-0, KU Pulmologji me Alergologji-0, Instituti i Mikrobiologjisë-33, Zhan Mitrev (Filipi i II-të)-3, Avicena-12, Biotek-23, Sistina-7, Laboratoria Laor-3, Sinlab-1, Remedika- 7, Plodnost-1, Genea-4, Nikob Lab-10, VFV Medikal-1, Eli Medika Plus-1, Spektra-MM-0, Rapid Lab-1, Zhan Mitrev Strumicë -0, Nova Lab Diagnostika-0, Ramus -3, IPSH GM Lab-0, ISHP dhe IPSH (test i shpejtë) – gjithsej 351
Deri më tani në vend janë kryer gjithsej 2.181.271 testime për COVID-19. Numri i përgjithshëm i personave të diagnostikuar me COVID-19 në vendin tonë që nga fillimi i pandemisë është 343.964, numri i të shëruarve është 334.162, numri i atyre që humbën jetën është 9.561 dhe numri i rasteve aktive është 241
Lexo gjithashtu
Total
0
Share