Zyberi: Është konstatuar se të burgosurit trajtohen me kërcënime nga policia e burgjeve dhe personeli tjetër

Avokati i Popullit Naser Zyberi në konferencën e sotme për shtyp tha se nga kontrollet që kanë kryer është konstatuar se  të burgosurit trajtohen me kërcenime nga policia e burgjeve dhe personeli i tjetër.

Të burgosurit ankohen për trajtim joadekuat shpeshherë me kërcenime por është i pranishëm që këta persona ti parsaqesin kërcënimet që iu bëhen nga policia dhe personeli tjetër prandaj Avokati i Popullit  do ti kushtoj vëmendje të posaqme që të inkuaroj të burgosrit ti paraqesin këto parregulllsi të keq trajtimeve ndaj tyre./KLanMacedonia

Lexo gjithashtu
Total
0
Share