Zgjedhjet në Mal të Zi, dalin rezultatet paraprake

Qytetarët në Malin e Zi votuan sot për zgjedhjet e jashtëzakonshme parlamentare.

Sipas rezultateve paraprake në shtetin fqinj, “Lëvizja Europa Tani” deri në këto momente kryeson me 25.6% të votave.

Kjo parti ndiqet nga koalicioni “Së bashku” që ka marrë 23.8% të dhënave paraprake.

15% të votave i ka koalicioni “NSD-DNP”, 12.3% i ka koalicioni i partive “Ura-Demokratët”.

4.1% të votave i kanë në total 3 parti shqiptare, të cilat garojnë veçmas dhe jo në koalicion.

Partia Boshnjake ka marrë 6.8% të votave gjithnjë sipas të dhënave paraprake, dhe 3.4% të votave Partia Popullore Socialiste.

/tvklan.al

Lexo gjithashtu
Total
0
Share