Zendeli: Akoma se kemi parë propozimin francez por nuk besoj se ka ndryshim

Deputeti i Lëvizjes Besa, Fadil Zendeli nga press salla e Kuvendit tha se si parti nuk e kanë parë akoma propozimin francez dhe se do té

Nuk e kemi parë tekstin, por reagime nga Bullgaria nuk ka, ashtu që nuk besoj se ka ndonjë ndryshim nga propozimi paraprak. Do të deklarohemi pasi ta shohim propozimin

Deri në këtë moment nuk kemi ndonjë dokument që të kemi lexu dhe të shohim se çka përmban, ajo që mund të vërejmë nga reagimet e opinionit publik dhe fqinjit lindorë, Bullgarisë, se propozimi nuk ka ndonjë ndryshim nga propozimi i paraprak të cilën qeveria e Maqedonisë e refuzoi. Nuk bëhet fjalë për ndryshim, bëhet fjalë për tekst të njejt. E them edhe njëherë nuk kemi parë tekst, deri sa ta shohim atëherë mund të prononcohemi rreth përmbajtjes së saj. ”deklaroi Zendeli/KLanMacedonia/

Lexo gjithashtu
Total
0
Share