Xhoan Hoj: Jemi të vetëdishëm se procesi i bllokimit nga Bullgaria po zgjatë shumë

Në emisionin Klan Debat, Xhoan Hoje ekonomiste e intelegjencës Unit nga Britania e Madhe tha se:

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

”Po gjithësesi, ajo është ndër pyetjet e ngritura gjithashtu nga lufta, kjo situatë me të vërtetë e ktheu pyetjen e integrimit në Evropë. Ukraina, Moldavia dhe Gruzija për statusin e kandidatit për antarësimin në Evropë, e gjithë kjo ngre çështjen e ballkanit perendimor në qendër të diskutimit.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 1180x200

Jemi të vetëdishëm se procesi i bllokimit nga Bullgaria po zgjatë shumë kohë dhe kjo shkaku i skepticizmit nga ana e Evropës drejt zgjerimit”. /KlanMacedonia/

 

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250
Lexo gjithashtu
Total
0
Share