Vojvoda i përgjigjet me shqiponje parullave “Kosova është Serbi”

Mërgim Vojvoda i është përgjigjur me shqiponje parullave nacionaliste të tifozëve rumunë të cilët shkruan “Kosova është Serbi”.

Në zhveshtore po diskutohet në mes kombëtares së Kosovës, asaj rumune dhe gjyqtarit nëse ndeshja do të vazhdojë apo jo.

Tifozët rumunë e mbajtën mbi tre minuta banerin ku thuhej “Kosova është Serbi”. Pas kësaj, gjyqtari kryesor i çoi lojtarët në zhveshtore.

20’ Tifozët rumunë e kanë shpalosur banerin “Kosova është Serbi”. Ndeshja është ndërprerë për disa minuta dhe nuk dihet nëse ndeshja do të rinis.

Lexo gjithashtu
Total
0
Share