Vetëm dje janë sanksionuar 277 shoferë për tejkalim shpejtësie

Ministria e Punëve të Brendshme gjatë ditës së djeshme (13.06.2022) ka zhvilluar kontroll të intensifikuar aksionar në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut për sanksionimin e automjeteve që lëvizin me shpejtësi më të madhe se e lejuari, me 277 drejtues mjetesh të sanksionuar.

Tre prej tyre lëviznin me mbi 70 kilometra në orë më shpejt se shpejtësia e lejuar. Kështu, 116 automjete kanë tejkaluar shpejtësinë në vend të banuar dhe 161 në vend të banuar. Gjatë kontrollit aksionar janë konstatuar dhe sanksionuar ligjërisht 118 lloje të tjera kundërvajtjesh.

Aksionet e intensifikuara të kontrolleve vazhdojnë edhe në ditët në vijim. Apelojmë tek të gjithë pjesëmarrësit në trafik që të respektojnë rregullat dhe rregulloret e komunikacionit dhe të kontribuojmë së bashku për rrugë më të sigurta.

Lexo gjithashtu
Total
0
Share