Vendimet e Qeverisë së RMV-së nga seanca e 70-të

Qeveria e Maqedonisë së Veriut sot në seancën e 70-të ka vendosur të lirojë nga puna shtatzënat dhe personat e moshës mbi 60 vjet për shkak temperaturave të larta të enjten dhe të premten

Në kopshte, pavarësisht orarit prej orës 07:00 deri në ora 17:00, fëmijë nuk do të kenë aktivitetet fizike prej orës 11:00 deri në ora 17:00. Ndërkohë, sektori privat duhet të organizojë punën në atë mënyrë që punëtorët të mos jenë nën rrezatimin direkt të rrezeve të diellit.

Në bazë të parashikimeve nga Drejtoria për punë hidrometeorologjike kanë parashikuar fazë të portokalltë për dy ditët e ardhshme.

U angazhuan Kryqi i Kuq dhe Qendra për punë sociale që të merren me personat që janë pa kujdes.

Lexo gjithashtu
Total
0
Share