Ursula von der Leyen përshëndet votimin e propozimit francez

 

Sot në Kuvendin e Maqedonisë së Veriut u votua propozimi francez me 68 vota PRO dhe asnjë kundër. Këtë vendim e ka përshëndetur në rrjetin social twitter presidentja e KE-së, Ursula Von der Leyen.

‘Ishte një mundësi historike. Dhe ju e kapët atë. Një hap i madh në rrugën tuaj drejt një të ardhmeje evropiane. E ardhmja juaj.’- ka shkruar Von der Leyen.

https://twitter.com/vonderleyen/status/1548274106944012290

Lexo gjithashtu
Total
0
Share