Urbanov: Ukrainasit shumë shpejtë mësojnë, mund të hyjnë në punë për çdo lloj zanati (VIDEO)

Në emisionin Klan Debat, Oleksandar Urbanov nga shoqata e refugjatëve në Ukrainë tha se:

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

”Ukrainasit mësojnë shumë shpejtë, mund të shërbejnë për çdo lloj zanati, 35% nga këto 1000 qytetarë janë gra me fëmijë, ata mundohen të mësojnë gjuhën maqedonase dhe për ata nuk dalin shumë nëpër mediume sepse nuk e dinë gjuhën dhe prandaj kërkojnë qetësi”. /KlanMacedonia/

 

Lexo gjithashtu
Total
0
Share